top of page
LOGO.png
P7240014 (1)_edited_edited.jpg

A VENDÉGHÁZRÓL

KIKAPCSOLÓDÁS ZEMPLÉNBEN

A Babérkert Vendégház Sárospatak csendes és családias környékén található, ami ideális egy nyugodt kikapcsolódáshoz. Elhelyezkedéséből adódóan könnyen megközelíthető a centrum, beleértve több, történelmi látványosság is. Autóval a Megyer-Hegyi Tengerszem és a Végardói Fürdő szintén rövid időn belül elérhető.

Családunk kifejezetten fontosnak tartja a pihenést, amelyhez az otthon biztosítja a legjobb megoldást. Ezt mi sem bizonyítja jobban, hogy mi magunk is ezt a városrészt választottuk állandó lakhelyünknek. 
Vendégeink nyugodt pihenésben részesülhetnek vagy akár részt vehetnek az általunk biztosított szervezett borkóstolón is. 

AMIÉRT ÉRDEMES NÁLUNK FOGLALNIA!

FEDEZZE FEL ZEMPLÉN TÖRTÉMELMI VIDÉKÉT. KIRÁNDULJON A HEGYEKBEN ÉS TÖLTŐDJÖN FEL A FRISS LEVEGŐN, AHOL KÖRBEÖLELI A TÁJ.

SAJÁT FÜRDŐ

Vendégházunkban minden szoba saját fürdőszobával van ellátva. Valamint egy közös, mosógéppel és szárítógéppel felszerelt mosókonyha is található.

INGYENES, ZÁRT PARKOLÓ

Az udvarban egy zárt parkoló található, ahol a szobák számainak megfelelő kapacitás biztosított.

INGYENES WIFI

A ház egész területén, valamint a teraszon és a hátsó kiülőn is elérhető az ingyenes wifi szolgáltatás.

11 FÉRŐHELY

A vendégház 4 darab - 2 férőhelyes és 1 darab - 3 férőhelyes szobával rendelkezik. Ez utóbbiban mind zuhany, mind fürdőkád beszerelésre került.

KERTVÁROSI KÖRNYEZET

Sárospatak Újtelepi részén, a kertvárosban található vendégházunk, ahol főként családi házak és nyugodt környezet veszi körül a pihenni vágyókat.

DE KÖZEL A CENTRUMHOZ

Kiváló elhelyezkedésének köszönhetően három nagyobb szupermarket található 700 méteren belül (Spar, Penny, Privát). Emellett a központ 8-10 perc sétával közelíthető meg. A túrázók akár gyalog is megközelíthetik a Megyer-hegyi tengerszemet.

Untitled design (1)_edited.jpg

LÉPJEN VELÜNK KAPCSOLATBA!

SZABAD SZOBÁINK IRÁNT ÉRDEKLŐDJÖN TELEFONON, VAGY FOGLALÁSI FELÜLETÜNKÖN!

Szállásunk Sárospatak nyugodt, kertvárosi környezetében található. Bármilyen kérdés vagy észrevétel esetén kérjük ne habozzon, írjon nekünk vagy hívjon bennünket!

Szívesen segítünk bármilyen kérdésben vagy információban, amire szüksége lehet. 

A VENDÉGHÁZ KAPCSOLATA

BABERKERT@GMAIL.COM / TEL: +36 30 4565764

3950. SÁROSPATAK, BERCSÉNYI ÚT 11.

  • Facebook
bottom of page